Avem solutia pentru utilajul tau! Convinge-te!


Pentru fiecare fermier, indiferent de volumul sau de lucru, utilajele agricole alese reprezinta cea mai importanta resursa, prin prisma performantelor, fiabilitatii si operatiunilor realizate. Din acest motiv, utilajele dumneavoastra merita sa primeasca atentia cuvenita, in materie de mentenanta, accesorii, consumabile si piese de schimb.


Atunci cand o piesa trebuie schimbata la un utilaj agricol, cum aleg cel mai bun raport calitate-pret?


Aici intervenim noi, oferind consultanta necesara in vederea solutionarii solicitarilor dumneavoastra. Puteti economisi sume considerabile atunci cand faceti alegerea potrivita a pieselor de schimb.

Departamentul Piese de schimb din cadrul societatii Dicor Land are la baza politicii sale, satisfacerea necesitatilor clientilor sai si oferirea la timp in conditii de pret competitive a pieselor de calitate, conform cerintelor reciproc stabilite.

Asigurarea de servicii de o calitate superioara constituie deviza departamentului nostru si este realizata cu profesionalism si seriozitate de catre angajatii nostri.

Comercializam piese de schimb originale si aftermarket pentru toate tipurile de utilaje agricole, cu garantie si cu livrare in 24-48 de ore (in functie de disponibilitatea pieselor aflate in stoc). Ne bucuram de parteneriate de traditie cu cei mai multi dintre producatorii si furnizorii prestigiosi de piese de schimb de pe teritoriul Europei. Stocurile noastre cuprind o sortimentatie variata de produse insumand peste 50.000 unitati.

Pe parcursul ultimilor ani, ne-am pastrat si intarit pozitia ca distribuitorul nr.1 in Romania pentru piese de schimb originale ale unor branduri de traditie, cum ar fi Maschio Gaspardo, Mecanica Ceahlau, Steyr, Olimac, Madara Agro, IRTEC, Kockerling, Pronar, Zanon, APV, Stoll.

De asemenea, datorita multiplelor parteneriate incheiate si dezvoltate, putem furniza piese de schimb originale pentru majoritatea marcilor de prestigiu din domeniul agriculturii, cum ar fi: John Deere, Claas, Fendt, Massey Ferguson, Case IH, New Holland, Deutz Fahr, Lemken, Amazone, Monosem, Vaderstad, Horsch, Kverneland, Kuhn, Pottinger, si multe altele.

Oferim consultanta de specialitate clientilor nostri in alegerea celor mai potrivite piese si executam livrarea prompt si in cele mai bune conditii.

De asemenea, punem la dispozitie multiple metode de plata, precum si programe de fidelizare a clientilor.

 

Cu stima,

Echipa Dicor Parts !