Inregistrarea si livrarea comenzilor

Comenzile dumneavoastra sunt inregistrate doar prin intermediul adreselor de e-mail publicate sau prin apel telefonic. Dupa confirmarea comenzilor, se comunica metoda si termenul de livrare.

 

Termene de livrare

Termenul de livrare standard pentru produsele aflate in stoc este de 24-48 ore, in dependenta de destinatie.

Termenul de livrare standard pentru produsele comandate din depozitele de pe teritoriul Romaniei, este de de 24-72 ore, in dependenta de destinatie.

Termenul de livrare standard pentru produsele comandate din depozitele din afara tarii, este de 5-7 zile lucratoare.

 

Metode de livrare

Livrare rapida prin curierat prin reteaua nationala de distributie a partenerilor nostri Urgent Cargus,  Nemo Express, Pall-Ex Romania. In special pentru livrarile cu o greutate de maxim 50 Kg.

Livrare programata prin intermediul flotei proprii Dicor Land – Dicor Parts. In special pentru livrarile cu o greutate de peste 50 Kg sau cu volumetrie mare.

 

Dicor Land garanteaza integritatea produselor comandate pana la livrarea acestora, in cazul livrarilor realizate prin intermediul flotei proprii, insa nu poate garanta integritatea acestora pe timpul transportului, pana in momentul livrarii, in cazul livrarilor prin intermediul firmelor de curierat, acest aspect fiind exclusiv responsabilitatea operatorului de transport, companie de curierat rapid. Clientul are dreptul de a verifica produsele in momentul receptionarii, in prezenta agentului livrator, iar in cazul in care se constata nereguli, clientul are dreptul de a refuza receptionarea livrarii, mentionand motivul invocat.