Avem soluția pentru utilajul tău! Convinge-te!


Pentru fiecare fermier, indiferent de volumul său de lucru, utilajele agricole alese reprezintă cea mai importantă resursă, prin prisma performanțelor, fiabilitătii și operațiunilor realizate. Din acest motiv, utilajele dumneavoastră merită să primească atenția cuvenită, în materie de mentenanță, accesorii, consumabile și piese de schimb. Oferim consultanță de specialitate clienților noștri în alegerea celor mai potrivite piese și executăm livrarea prompt, în cele mai bune condiții.


Atunci când o piesă trebuie schimbată la un utilaj agricol, cum aleg cel mai bun raport calitate-preț?


Aici intervenim noi, oferind consultanța necesară în vederea soluționării solicitărilor dumneavoastră. Puteți economisi sume considerabile atunci când faceți alegerea potrivită a pieselor de schimb.

La baza politicii sale, departamentul Piese de Schimb se concentrează pe rezolvarea tuturor necesităților fermierilor în materie de mentenanța utilajelor, respectiv piese de schimb.

Asigurarea de servicii de calitate superioară constituie deviza departamentului nostru si este realizată cu profesionalism și seriozitate de către angajații noștri.

Comercializăm piese de schimb originale și aftermarket pentru toate tipurile de utilaje agricole, cu garanție și cu livrare în 24-48 de ore (în funcție de disponibilitatea pieselor aflate în stoc). Ne bucurăm de parteneriate de tradiție cu cei mai mulți dintre producătorii și furnizorii prestigioși de pe teritoriul Europei. Stocurile noastre cuprind un portofoliu variat de produse, însumând peste 50.000 unități.

Pe parcursul ultimilor ani, ne-am întărit poziția pe piață ca fiind distribuitorul nr.1 în Romania pentru piese de schimb originale ale unor branduri de traditie, cum ar fi Maschio Gaspardo, Lemken, Olimac, IRTEC, Pronar, Madara, Zanon, APV, Mecanica Ceahlău.

De asemenea, datorită multiplelor parteneriate încheiate și dezvoltate, furnizăm piese de schimb originale pentru majoritatea mărcilor de prestigiu din domeniul agriculturii, cum ar fi: : John Deere, Claas, Fendt, Massey Ferguson, Case IH, New Holland, Deutz Fahr, Lemken, Amazone, Monosem, Vaderstad, Horsch, Kverneland, Kuhn, Pottinger și multe altele.

 

Cu stima,

Echipa Dicor Parts !