Două zile de aniversare cu suprize și invitați de înaltă clasă

Echipa Dicor Land pune la punct zilele acestea toate detaliile pentru unul dintre cele mai importante momente din viața companiei. Freamătul pregătirilor este însoțit de emoția întâlnirii cu toți partenerii care au fost alături de Dicor Land încă din prima zi. După reușita evenimentului de inaugurare a parcului Dicor Land de la Podu Iloaiei – Iași, ne dorim ca toți partenerii noștri – fermieri, furnizori, finanțatori – să răspundă invitației noastre și să ne viziteze în zilele de 25 și 26 iunie, între 10:00 și 19:00, la parcul de utilaje agricole Dicor Land, de la Braniștea, Galați.

Mai multe detalii despre eveniment aici!

Cu Dicor Parts piesele de schimb corecte ajung imediat in ferme

La evenimentul organizat de Dicor Land in cadrul caruia a fost prezentat sistemul de irigatie tip Hipodrom, dizivia de piese Dicor Parts a fost alaturi de fermieri cu cea mai extensa gama de piese de schimb, accesorii si consumabile. Evenimentul organizat in ferma unui partener din judetul Ialomita s-a bucurat de prezenta a numerosi agricultori veniti sa vada cum functioneaza cel mai performant sistem de irigatie proiectat si produs de renumita companie din Italia, IRTEC, si construit de Dicor Land.

 Mai multe detalii despre eveniment aici
!

SALES VAN de la Dicor Parts alaturi de fermieri

Dicor Parts a prezentat agricultorilor piesele de schimb, accesoriile si consumabilele din portofoliu, in cadrul evenimentului organizat de Dicor Land in judetul Braila, in cadrul fermei SITOROM. Am fost alaturi de fermieri cu masina special creata pentru interventii – Dicor Parts SALES VAN! Masina create special pentru interventii aduce imediat in fermele partenerilor nostri orice piesa de schimb comandata, si identificata de echipa Dicor Parts. Sunati acum la 0732 255 255!

 Mai multe detalii despre eveniment aici
!

Piese de schimb pentru hedere de la Dicor Parts

La finalul lunii august, Dicor Land a organizat in judetul Bacau o demonstratie de recoltare a florii soarelui cu doua hedere Drago Gold de la Olimac. Dicor Parts a fost prezent la eveniment si a stat de vorba cu fermierii pentru a prezenta portofoliul de piese de schimb, accesorii si consumabile.

Despre intalnirea cu fermierii si desfasurarea evenimentului, puteti citi mai multe aici !